قیمت ایمپلنت دندان: هزینه ایمپلنت دندان در سال 99 چقدر است؟
نوشته شده توسط : رعنا

ایمپلنت دندان به عنوان بهترین روش جایگزین دندان یکی از درمان های حوزه دندانپزشکی ترمیمی است که نسبت به سایر پروسه های دندانپزشکی هزینه نسبتا بالایی دارد. بر اساس آمار و ارقام، تعداد افرادی که نیازمند جایگزینی دندان هستند، بسیار بالا است و فرقی نمیکند که شما یک دندان از دست داده باشید یا همه آن ها را، در هر صورت نیازمند یک روش موفق جایگزین دندان مانند ایمپلنت دندان هستید. و خب برای داشتن ایمپلنت، شما باید هزینه نسبتا بالایی پرداخت کنید. در این مقاله به طور کامل درباره هزینه ایمپلنت دندان اطلاعاتی جامع به شما ارائه خواهیم داد.

متوسط هزینه کاشت ایمپلنت چقدر است؟

هزینه یک ایمپلنت نزد یک متخصص ایمپلنت خوب تنها به طور میانگین (3 تا 5 میلیون تومان) است درحالی که هزینه مجموعه کامل ایمپلنت دندان یا فول ماوس برای کسانی که تمام دندان های خود را از دست داده اند ضربدر قیمت یک واحد ایمپلنت میشود.

قیمت ایمپلنت دندان در سال 99 همراه با سایر عمل های جراحی دیگر

اگر شما برای کاشت ایمپلنت نیاز به عمل سینوس لیفت داشته باشید لازم است که هزینه این عمل را نیز به طور جداگانه پرداخت کنید. هزینه سینوس لیفت  به صورت باز چیزی حدود 2,5000,000 تومان و به صوررت بسته حدود 1,200,000 است. علاوه بر این برخی از افراد به دلیل سست بودن یا ناکافی بودن بافت استخوان فک نیازمند عمل پیوند استخوان هستند. هزینه پیوند استخوان نیز حدود 1,000,000 تا 1,500,000 است.

برای مطالعه بیشتر: بریج دندان

هزینه ایمپلنت کل دهان و جایگزین کردن تمام دندان ها

کسانی که بیش از یک دندان یا تمام دندان های خود را از دست داده اند بهتر است به فکر کاشت گستره ایمپلنت باشند که اصطلاحا میگویند فول ماوس یا ایمپلنت کامل. در اغلب موارد ما برای اینکه بتوانیم برای این عزیزان دندان های جایگزین بکاریم باید از ترکیب پروتز دندان و ایمپلنت ها استفاده کنید. در واقع ابتدا تعدادی ایمپلنت میکاریم سپس پروتزهای کامل دندانی ثابت و متحرک را روی آن ها سوار میکنیم.

آیا قیمت ایمپلنت دندان گران است؟

به طور معمول ایمپلنت گذاری دندان یکی از گرانترین درمان های ارتودنسی دندان است البته هزینه های آن همگی توجیه دارند. زیرا عمل آن سخت تر، متریال بکار رفته گرانتر و صد البته توانایی دندانی  و زیبایی لبخند شما به مراتب بهتر از سایر روش های جایگزین دندان خواهد بود.





:: موضوعات مرتبط: پزشکی , سلامت دهان و دندان , ,
:: بازدید از این مطلب : 793
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: